Sidste nyt fra konservatorerne
Velkommen

Nordisk Konservering har eksisteret siden 2004 og er i dag den faste arbejdsplads for en gruppe dygtige faguddannede konservatorer med forskellige ekspertiser inden for konservering og restaurering af billedkunst. I dag er vi 8 fastansatte konservatorer.
 
Vi tilbyder løsninger inden for konservering og restaurering af kalkmaleri og monumentalkunst samt maleri og inventar og udfører opgaver for offentlige institutioner og private kunder overalt i Danmark samt i de andre nordiske lande.
 
Vi har stor erfaring i brugen af traditionelle metoder og moderne teknikker og lægger vægt på enkle og holdbare løsninger i høj kvalitet med respekt for genstandenes originale udtryk.
 
På vores atelier i det tidligere industrianlæg i Raadvad udfører vi konserverings- og restaureringsopgaver i et moderne værkstedsmiljø.
 
Nordisk Konservering er medlem af Nordisk Konservatorforbund og er dermed underlagt de etiske regler og standarder defineret af E.C.C.O., den europæiske sammenslutning af konservatorer og restauratorer. 

I Nordisk Konservering holder vi en tæt kontakt til vore kunder. 
 
Ved bl.a. Åbent Hus-arrangementer og foredrag i kirkerne orienterer vi løbende om vores projekter og giver herved indsigt i vores arbejde med bevaringen af kulturarven.
KIRKER / ANDRE KUNDER